Consiliul Local

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar. În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar general UAT.

Citeste mai mult

Interes Public

Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria oraşului Ocnele Mari, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Citeste mai mult

Transparență

În exercitarea atribuțiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorității membrilor prezenți. Hotărârile Consiliului Local se semnează de consilierul care conduce sedințele de consiliu și se contrasemnează pentru legalitate de către secretar.

Citeste mai multUser On-Line:       Accesari: 484640      Dupa ip: 69336      Ultima acesare : 2022-11-29 16:37:11  
24 Octombrie
Postat de: ocne
Hits: 56

ANUNȚ

Înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate

Citeste mai mult

02 August
Postat de: ocne
Hits: 76

Actualizarea Planului Urbanistic General

Actualizarea Planului Urbanistic General

Citeste mai mult

15 Aprilie
Postat de: ocne
Hits: 156

AUTORECENZEAZĂ-TE ONLINE

Recensământul numără toate persoanele si locuinţele din România: câţi suntem, în ce condiţii locuim şi muncim, ce studii și ce ocupaţii avem. Aflăm o dată la 10 ani. Solicită ajutorul unui recenzor!

Citeste mai mult

15 Martie
Postat de: ocne
Hits: 179


06 August
Postat de: ocne
Hits: 464

Anunț

ACORDAREA DE PACHETE CU PRODUSE DE IGIENĂ - POAD SE FAC CONFORM OUG NR. 84/2020, ÎN BAZA LISTELOR. FIECARE BENEFICIAR PRIMEŞTE 1 CUTIE CU CONŢINUT IDENTIC.

Citeste mai mult